Matbloggtoppen

onsdag 20. oktober 2010

søndag i Pècs


vår gode venn Poto ;)


aaah, godt å såve lenge! søndag er til for å ikke brukes til noe fornuftig, men siden det meste er åpent her alikevel så kom vi oss ut tilslutt. bakeriet ligger rett nedi gata her og sentrums gatene er ikke langt unna de heller. så vi fikk oss gode ferske rundstykker til frokost med te og det som hører med.



etterpå var planen og handle inn middag til kvelden. Lammecarrè med potetstappe, rødvinssaus og dampede grønnsaker.
vi gikk til Àrkàd for de har stort matvarehus noe lignende Obs hjemme i norge.
vi fant vel det meste vi skulle ha, untatt lammet! KRISE!
de må da ha lam i dette landet? mannen bak disken bare ristet på hode da vi spurte.
så skulle vi hjem med 4 * 6 flasker med vann og noen godt fyllte poser med matvarer. tok taxi såklart siden d ikke koster mer en rundt 30 kr, men d var samtlige av posene med vann som visst nåkk ikke ville være med. vi fikk dem da med tilslutt, etter mye krangling :)

siden det ikke ble noe lammemiddag bestemte vi oss for og gå ur og spise. denne gang på Arizona som er nåkk en koselig liten plass.
veldig god mat, men de ansatte var desverre ikke noe å foretrekke. her går vi for maten og ikke servicen for å si det sånn.

Muslingene til Tore. Mirijam og meg fikk smake. d smakte ikke vondt, men ikke helt godt heller...



Kyllingfilèt med spinat og hvitløkssasus




Biff med scampi :)

vel hjemme ble vi jentene sittende og spille UNO og snakke til langt på natt :) koselig! det sjer jo ikke så ofte nå lengre siden Mirijam bor her nede.

imorgen skal vi ut på jakt etter lam!

3 kommentarer:

  1. Uuuh, lammejakt^^ Hehe.. Høres på ein måte slitsomt ut me at alt e åpent på søndag og, men på ein aen måte ganske praktisk:p Hehe.. Håpe du kose deg masse fram te du ska hjem igjen:D <3

    SvarSlett
  2. JA! eg kose meg ein heile hau!!

    eg e heilt enige, søndag e fridag, men så e d veldig praktisk og då :) komme snart nytt innlegg ;) fra når me fant lammet :P

    SvarSlett
  3. Poto får jammen gjennomgå, stilletiende godtar han alt !

    SvarSlett