Matbloggtoppen

søndag 17. oktober 2010

Pècs, dag 1

kl 08.00 ringte vekkerklokka! umenneskelig tidlig. Mirijam hadde bestilt frisørtime til meg og Sissel kl 09.00. Mirijam og Thomas bor nesten midt i Pècs sentrum, noe som er veldi greit. frisøren behandlet oss som kjendiser og ga oss den beste hodebunnsmassasjen vi noensinne har fått! (sorry Evy ;) )
Sissel fikk seg en ny frisyre, mens jeg fikk full overhaling med striper og en litt kortere klipp enn det jeg hadde fra før. er endelig kvitt noe av det slitte håret mitt.
jeg betalte rundt 18000 HUF for vask, klipp, striper, føn og styling + 2 hårprodukter. det er ca 500 NOK



etter noen timer hos frisøren bar det til Replay for og få i oss noe god frokost. dette er en av di mest populære restaurantene i byen. er alltid fullt og det lønner seg og bestille på forhånd. vi spiste pasta og hadde bruschetta ved siden av. det ble te og kaffe til dessert før turen bar til kjøpesenteret Arkàd. her fikk vi oss litt nye klær, kjøpte noen julepresanger og handlet inn noe godt til kvelden.



da vi endelig kom oss hjem tok det ikke lang tid før alle lå strekk ut i hver vår seng for å lade opp til kvelden.
vi hadde bestilt bord på Replay til kl 20.00. da vi var klar skulle vi plukke opp naboen Tore som faktisk ikke var klar, han var litt for opptatt med vin og A-ha, men vi fikk han med oss til slutt!

på Replay ble det konsumert store porsjoner med biff og lam. noen med potetstappe og noen med stekte poteter og diverse. hadde drinker før, under og etter måltidet. cosmopolitan, mojito, strawberry daiquiri og vin.




turen gikk videre til nabopuben Murphys. en Irsk pub som du sikkert forstod. her var det liv med live musikk og veldi god stemning og godt utvalg i drinker blandt annet Long island ice tea, summer breeze, mai tai og tequila sunrise.
etter noen shotter med tequila og sambuca var det på tide og gå hjem. mens Sissel og Thomas tok kvelden ble jeg og Mirijam med Tore for litt allsang i leiligheten :P håper ingen hørte oss! en vellykket kveld!!











TO BE CONTINUED...

3 kommentarer:

  1. Ser ut som du har the time of your life!:D Veldig flott på håret og <3 Kosa deg den tiå du har igjen der borte<3

    SvarSlett
  2. PS: irsk pub:O OH MY GOD! *misunnelsesfølelse* :p

    SvarSlett
  3. jaaa! d va kjempe kjekt :D va skikkeli liv på den irske, der sga me ijen!!!!

    SvarSlett