STEKT MAKRELL
til 2 personer
150-200 gram ferdig sløyd og filletert fisk per person
gulrøtter
rømme
hvetemel (kan droppes)
salt
pepper
vend fiskefiletene i mel som er tilsatt salt og pepper. stek fisken noen minutter på hver side til de er gyldne. ha noen spiseskjeer rømme mot slutten, så har du en fin saus til. det er også låv og ha en klatt rømme ved siden av på tallerkenen ;)
skrell gulrøttene, rasp dem opp og ha dem til fisken.
HJEMMELAGET POTETSTAPPE
5-7 poteter, alt etter hvor store de er
salt
pepper
smør
evt en skvett fløte
skrell og kutt opp potetene i terninger. kok dem til de er møre. bruk en sleiv og rør inn salt pepper og smør. vis du ikke vil ha klumper kan du kjøre stappen i en foodprosessor ol. jeg liker den best med litt klumper i. ha eventuellt en skvett fløte i tilslutt, men det er ikke nødvendig.

Så kjempegodt ut!:D Flink du e!
SvarSlettfy søren e d besta eg har smakt på lenge. sjølfiska fisk e heilt fantastisk!!!!
SvarSlettgodt det blei vellykka:)
SvarSlett