Matbloggtoppen

onsdag 22. september 2010

jeg har fått TO awards :D



den 24 august fikk jeg en award av søte gode LeneLene!! jeg er bare litt treig med og få dette på bloggen min!
er så utrolig gøy og få så fine ord skrevet om bloggen min :) det gir meg en slags motivasjon til og fortsette med og skrive blogg.
da er det min tur til og skrive 7 Fakta om meg og gi awarden videre til 7 andre flotte blogger!

Lene's blogg:
http://littkritikk.blogspot.com

http://mariann84.blogspot.com/ Dette er en veldig ny matblogg, og den har imponert meg. Jeg likert denne veldig godt. Fine, gode oppskrifter, samt fakta innimellom.


den 22 september fikk jeg meg en ny award fra min elskede venninnde Evy :D
http://alatariel-seregon.blogspot.com/

dette er min super gode vennine Mariann som har en matblogg der hun legger ut forskjellige oppskrifter og sine egne mat opplevelser. Fakta om diverse matvarer forteller hun også om. Oppskrifter med sin egen vri! Søt og flott blogg med inspirasjon.




7 fakta om meg...

1 - jeg er utrolig STA når det kommer til stykket
2 - er en utroli drømmende og tenkende person på godt og vondt.
3 - elsker og reise! skulle virkelig ønske jeg kunne reist mer rundt om i verden
4 - jeg vil kalle meg selv som en ekte byjente, men inderst inne er jeg så og si oppvokst på gård og elsker livet på landet med dyr og arbeidet det innebærer.
5 - jeg elsker mat og å holde på med mat. eksperimentere og finne nye oppskrifter. godt lag med god mat og supre venner er toppers!
6 - er støttekontakt til en super kjekk jente <3 som gir meg veldig mye og som har fått meg til og innse at det er de små tingene i livet som faktisk betyr noe
7 - jeg ELSKER musikk. det står alltid på musikk hjemme. liker alt. elsker og gå på konserter, det er helt magisk!


jeg er ikke like flink til og følge med på blogger rundt forbi, men her er det vertfall 7 herlige bloggere jeg vil gi en award til...

1 - http://alatariel-seregon.blogspot.com/
dette er en blogger som også er en av mine alle kjæreste venner! hun skriver om det meste som skjer i livet hennes. mat, interiør, sminke, hår, tanker og følelser. alt fra de gode fine opplevelsene til de tunge tidene. elsker og følge med på bloggen hennes!

2 - http://lillemisverden.blogspot.com/
dette er en veldig ny blogg. Min kjære venninde Mirijam har flyttet fra alt her hjemme i Norge, til Pècs i Ungarn for og bo med sin elskede Thomas. bloggen er mest for at familie og venner skal kunne følge med på livet deres og hvordan de har det der nede. hun skriver om byen, utflukter, hus, hjem og tingene som hun driver med i Ungarn.

3 - http://gluggen.blogg.no/
den tredje bloggen jeg følger med på er en kjekk ung dame, som forteller om sitt liv i mammapermisjon. om hennes to herlige gutter (2 1/2 år og 6 mnd) og om livet rundt det og ha barn.

4 - http://the-pink-cupcake.blogspot.com/
en helt ny blogg! en utrolig søt jente som er kjempe flink med kaker og det og være konditor. her får du gode oppskrifter på mat og kaker.

5 - http://helgasv.blogg.no/
en utrolig fin blogg! som hun selv skriver i bloggen:
Denne bloggen inneholder en blanding av opplevelser, jobberfaring, oppussing, klær, oppturer og nedturer i livet til en 20 åring mitt i Stavanger by!

bedre kan det vel ikke sies :)

6 - http://monicaskogen.blogspot.com/
en super dame som også nylig ville prøve seg i bloggverdenen. hun skriver om allt rundt seg og om studentlivet hun lever i Bergen by.

7 - http://littkritikk.blogspot.com/
denne dama kan det og blogge. hun har alltid noe og fortelle, og det kommer rett fra hjertet! elsker denne bloggen. den får deg til og le og grine samtidig. fantastisk! det er også henne som ga meg denne awarden noe jeg som sakt setter utrolig stor pris på :) takk LeneLene





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar