hva er vel julen uten den gode julefrokosten. en dag disket jeg opp med en litt bedre frokost. oppskriften til waldorfsalaten har jeg "stjålet" av moren til en god kompis :) den er helt fantastisk. men jeg har laget en egen vri på den selvfølgeli ;)
det som ble satt fram på bordet var:
- bayonneskinke
- serranoskinke
- norvegia ost
- agurk, paprika og tomat
- waldorfsalat
- druer
- avokado
- rødløk
appelsinjuice og te er også ett must :)
bayonneskinke og serranoskinke pyntet med appelsin |
en skive med bayonneskinke, waldorfsalat og grønnsaker |
WALDORFSALAT
ca 4 porsjoner
3 epler
3 stilker med stangselleri
1 pære
50 gram valnøttkjerner
200 gram blå druer uten steiner
litt sitronsaft
1 dl ekte majones
2 dl stivpisket kremfløte
legg litt druer og valnøtter til side som du kan bruke til å pynte med.
skrell eple og pære, kutt dem i terninger. vask selleristangen og del den i to før du kutter den opp i terninger. del druene i to. hakk valnøttene. bland allt sammen og ha det i en fin skål. pynt med valnøtter og druer.
serveres til middag eller som tilbehør til frokosten!
waldorfsalat |
ummm
SvarSlett